Menu
Image: Pixabay, Shirley810

Hvor Ligger Genbrug I Sønderborg?

I Sønderborg ligger der tre forskellige steder, som har med genbrug at gøre. To af dem er decideret butiikker, hvoraf den sidste er en genbrugsstation.

Det kommer derfor an på, hvad det er for noget genbrug, du leder efter? 

Skal du på genbrugsstationen, fordi du skal af med noget specifik affald, som du ikke lige kan putte i din egen skraldespand, kan du køre til Glansager Genbrugstation, som ligger på Foldager 1.

Er det tøj, sko, spil, service og alt andet godt, findes der to Kirkens Korshær, som helt sikkert har dit næste loppefund. Den ene ligger på Stenager 15 og den anden på Østergade 5. 

Personligt, hvis jeg mangler noget, går jeg altid i sådanne butikker, da jeg synes, det er vigtigt at genbruge ting. Jeg vil også gerne have muligheden for at kunne skifte mine ting ud, da jeg med garanti skifter stil igennem hele mit liv. 

Jeg ville derfor synes, at det var rigtig ærgeligt, hvis jeg havde brugt mange penge på noget og så måske ikke så mange år efter, var træt af det, fordi der også var kommet noget nyt, som jeg synes var pænere.

Når jeg selv har noget, jeg ikke bruger mere, får jeg det enten også solgt eller givet det til steder, såsom Kirkens Korshær. Det går til et godt formål og det er med til at støtte lokalsamfund og andre steder i verden.

OBS: Dette blogindlæg er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Nordahl smykker.

Relaterede indlæg