Menu
Image: Pixabay

Hvad Hedder Den Største By På Als? - Her Er Svaret

hvad hedder den største by på als? - Den største by på als er Sønderborg og har et areal på 13,4 km2 og ligger også navn til kommunen, nemlig Sønderborg kommune, som har et areal på 496,6 km2. 

Byen blev grundlagt tilbage i år 1265, men allerede før det blev sønderbor slot opført, men dengang blev det først opført som borg, det var ikke før sener hen, at borgen blev til et slot, da den fik kongelige residenter, men før da var borgen også en fæstning, da placeringen var strategisk god i forhold til fjender. 

Sønderborg kommune er den 16. største kommune, med 76.000 indbyggere i kommunen. 

Sønderbor byder på alt fra kultur til historie, shopping og har blandt andet også et rigtig turist liv, med placering lige ud til Flensborg fjord, hvor besøgende kommer til med både, fra blandt andet Tyskland og det sydfynske øhav og ligger til ved kajen hvor det summer af liv om sommeren.

I Sønderborg bor der i dag omkring 120 forskellige nationaliteter og prøver derfor at have et åbent og inklusivt kulturliv, da det falder dem naturligt som en by ved grænselandet. 

Sønderborg huser også studerende far mange forskellige lande og kulture og tilbyder internationale linjer på deres videregående uddannelser. 

Tak til avXperten Til slut vil sige stort tak til avXperten, der har bidraget økonomisk til dette indlæg. Hos avXperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: luftfugter med hygrometer. Tusind tak for støtten, siger vi.

Relaterede indlæg