Menu
Image: Billede af Free-Photos fra Pixabay

Hvor Er Den Kendte Kok I Sønderborg

Når man taler om den kendte kok i Sønderborg, så kan det næsten kun være Jesper Koch. Han har gourmetrestauranten Syttende, som befinder sig inde i Hotel Alsik. Jesper har fået rigtig meget omtale, da han blandt andet er dommer, på det anerkendte Tv-program Masterchef. Da Jesper Koch åbnede restauranten Syttende i 2019, startede han også Tv-programmet ”Koch’en på toppen”, som følger hans hverdag, inde på den travle restaurant og hotel. Man får også et indblik i Jesper Koch’s familie, da hans kone og børn også er med i serien.

Jesper har åbnet gourmetrestauranten, med hans bror Peter Koch, som også er en anerkendt kok. Han kan også ses i tv-serien, som lige nu er fornyet endnu en sæson. Her får man også et indblik i, hvordan det er at drive en gourmetrestaurant, under en pandemi.

Selvom Danmark har været ramt af nedlukninger, som har gjort at restauranten har måtte holde lukket i et stykke tid, så er den dog meget besøgt. Især om sommeren, er restauranten meget besøgt af turister.

Hvis du en dag selv er i Sønderborg, eller du bor der og ikke har besøgt restauranten endnu, så er det helt sikkert et besøg værd. Det er nemlig en gastronomisk oplevelse at besøge gourmetrestauranten Syttende på hotel Alsik, som man sent vil glemme.

Dette indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Sif Jakobs. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.

Relaterede indlæg