Menu
Image: Pixabay, ptra

Als: Hvad Skal Man Se?

Als er endnu en af de mange øer, der er at finde rundt i ellers lille Danmark. Det betyder dog ikke, at den ikke har sine personlige ting at byde på, som du ikke finder andre steder.

1864

Et årstal mange er os er blevet mindet om med den seneste serie og ellers også har haft i vores undervisning igennem tiderne. Dette er naturligvis blevet en attraktion blandt andet kan du følge Nydamsstien, hvor der stadigvæk er slisker og fordybninger i jorden fra tiden. Besøger du Als i juni, kan du opleve 'Kampen om Als', der foregår i Sønderborg by, på Kær Vestermark og ved Arnkilsøre.

Dybbøl Mølle

Symbolet for tapperhed for mange danskere og også for Danmark generelt. Et sted med masser af historie og hvor der med garanti også er noget at opleve.

Kysten

Da Als jo er en ø, har den også en lang kyststrækning, hvor du kan opleve smuk natur og fantastiske omgivelser så langt øjet rækker. Rundt kysten finder du intet mindre end 10 fyrtårne. Disse er fra krigstiden og er blevet sat op af tyskerne.

Vikingetiden

Næsten over hele Danmark er der fundet spor fra vikingetiden og Als er ingen undtagelse. Hvert år er der derfor også vikingemarked for både store og små.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis finde smykker til børn. Heraf marketet, som du ser øverst.

Relaterede indlæg