Menu
Image: Pixabay

Hvad Sker Der På Als? - Als Seværdigheder!

hvad sker der på als? - På als er der både seværdigheder for store og små og byder både på skøn natur, sjov og historie. 

En af de helt store attraktioner på als er nok Univers, som også er kendt som Danfoss univers, hvor der er et hav af videnskabelige, sjove og lærerige aktiviteter for hele familien. 

Det er en verden af teknologi og videnskab der bare venter på at du skal komme og interagere med de mange oplevelser de har at byde på. 

Derudover er alt en ø, så der er selvfølgelig godt med smuk kyst linje men også smukke skove og bare generelt et fantastisk landskab som huser gamle møller og slotte, ruiner og smukke gårde, så der er rig mulighed for at få en smuk udsigt på gåturen. 

Der er blandt andet nørreskoven som er en af de længste skove som vi har i Danmark og fyldt med stendysser ligesom Blommenskobbel som også har spor fra sten dyssetiden. 

Du kan nemt få en dag til at gå på als hvis ikke en weekend eller uge, hvor du bare kan nyde naturen og de spændende seværdigheder som øen har at byde på og måske en dukkert på en af de mange strande i sommerperioden.  

Relaterede indlæg